Upcoming Events

Jeg udstiller min kunst, laver kreative workshops og deltager løbende på forskellige designermarkeder f.eks. Finders Keepers, FLID, Upcomers, Musicon Designmarked m.m. På denne side har du mulighed for at se, hvornår du kan se min kunst. Jeg annoncerer altid her, på min Instagram, min Facebook, hvor og hvornår eventet finder sted. 

Jeg glæder mig til at se dig. 🌈💗🥰

Designermarkeder
Kunstudstillinger

Dato //15 maj 2022.

Tid // Kl. 13.00 

Lokalisation // Monty Freddy Studio, Bispevej 29, 2400 København NV.
Link til event tryk her.  

Workshops

På tegnebrættet. Stay tuned. 

Collaborations

Her kan du læse mere om, hvilke events og samarbejde jeg har lavet – farverige budbringere fuld af gode budskaber. Hvis du også ønsker et samarbejde, så tøv ikke med at kontakte mig.

citat: vi skal råbe højt for mennesker og frihed, ikke magt og landegrænser

Jeg har i samarbejde med Poster & Frame udgivet plakaten, ”Søstersolidaritet”. Værket udsprang fra den nuværende konflikt i Afganistan. Budskabet er klart, fra en søster til en anden. Vi skal kæmpe for kvinders rettigheder på tværs af kloden. Alle kvinder fortjener frihed, tryghed og muligheder for at udfolde sig selv.

Køb plakaten her.

citat: en hylst til kvindelige surfere og de gode vibes

Jeg har i samarbejde med Pleasant malet plakaten “Pleasant surfer”, som illustrerer et perfekt mix mellem Pleasant og jeg. Pleasant er en bæredygtig surferbutik på Nørrebro. Plakaten smitter med gode vibes og hylder kvinders lyst til at surfe.

Køb plakaten her.

pleasant surfer plakat
citat fra livskrise til ny levevej

Jeg har været med i GirlTalks podcast, hvor jeg italesatte vigtigheden i, at sætte ord på sine følelser samt at det okay at skifte retning i livet. Hør, hvordan jeg gik fra at opsige mit fuldtidsjob og min bolig for et års jordomrejse, til at stå med min kuffert i hånden og aldrig komme af sted pga. en verdens pandemi. Du får et indblik i, hvordan kunsten blev mit lys i livskrisen samt hvilken værdi kvinderne har udover bare at være plakatkunst.

Lyt til afsnittet her.

diversitetsprisen

Jeg har malet et værk til Diversitetsprisen 2022. Fonden for Entreprenørskab indstiftede i 2021 en helt ny pris: Diversitetsprisen, som hylder indsatser på de videregående uddannelser, som har fokus på diversitet og kvindeligt entreprenørskab. Som selv kvindelig iværksætter er det mig en ære, at mit maleri skal hylde kvinder, iværksætteri og diversitet.
 

diversitetsprisen 2022
Ønsker du besøg af min malerpensel?

Shopping kurv

0
image/svg+xml

Du har ikke lagt noget i kurven endnu 💗

Continue Shopping