Mød Sophie Ohmsen

Sophie Profil
følelser konverteres til kunst

Jeg er en 28-årig ildsjæl. Jeg brænder for, at vi har den fulde frihed til at udtrykke, hvad vi vil. At male er mit frirum til at få afløb for mine følelser. At male følelser er en længere proces og hver kvinde har taget flere måneder at kreere. Kvinderne er skabt med kærlighed og hver kvinde fortæller sin egen historie. Det er vigtigt for mig at skabe et farverigt unikt univers, som illustrerer de mange følelser, vi gennemgår som mennesker. I dette univers er alle følelser tilladte. Her er der ikke forkerte følelser, væremåder eller udseender. Der er plads og rum til at være det hele. Mit største ønske er, at kunsten kan inspirere dig til at omfavne hele dig, med alle dine nuancer eller blot belyse relationen til dig selv og andre. Du får fri mulighed for at reflektere.

Når jeg ikke maler, så arbejder jeg som fysioterapeut og freelance som multimediedesigner. Jeg bor i et skønt kollektiv på Østerbro. Jeg elsker at hænge ud med mine venner, tage på eventyr og stå på longboard. Jeg er kendt for min lyserøde hue og ikke mindst min exceptionelle gode morgenmad.

Bæredygtigheden i fokus
en jordklode som symbol på det bæredygtige

Bæredygtigt print

Alle plakater produceres og printes i Danmark. For at passe bedst på vores planet, printes din plakat først, når din bestilling er modtaget. 

kvinder støtter hinanden

Fremmer relationer

Kunsten gør os klogere på vores følelser, relationer og samtaler med hinanden.

fsc certifikat

Bæredygtigt papir

Plakaterne produceres på FSC certificeret papir fra bæredygtigt skovbrug.

Shopping kurv

0
image/svg+xml

Du har ikke lagt noget i kurven endnu 💗

Continue Shopping